Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Karmod anahtar teslim prefabrik ev modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız için her şeyin hazır olmasını sağlar. Evinizin için yüksek kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa kadar arzu ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda two yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

My Prefab HouseIf you've got a dream of the household, at this point my prefab house We're with you to create your desire appear real. It is possible to build your living space at economical charges as a result of these houses that are both equally valuable, attractive and earthquake resistant. Because of these structures, that happen to be suitable for use in summer and Winter season, it is feasible to invest a good life. In addition, given that the quantity is decided beforehand, you won't be confronted with shock numbers all through the development of the house.

Prefabrik ev alınırken dikkat edilmesi gereken pek çAlright konu vardır. Bunların başında yapının özellikleri, kullanılması istenen malzemelerin kalitesi ve tasarım detayları yer alır. Üretici firma konusunda bilgi sahibi olmak için araştırma yapmanız gerekir. Güvenilir bir firmayla çalıştığınızda prefabrik evle ilgili sorun yaşamazsınız.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Bu, tamamen prefabrik bir projeye bağlı kalmaksızın inşaat sürecinin bir kısmını kolaylaştırmaya gardenımcı olan bir yöntemdir ve sıhhi tesisat prefabrik ev gibi diğer altyapıların kurulumunu içerir.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Prefabrik yapılar ruhsatla ilgili olarak betonarme binalar gibi izne tabidir. Bağlı bulunduğunuz belediyeye veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı il müdürlüklerine başvurarak izin almanız gerekmektedir.

Şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler için mükemmel bir tercih olacak tek katlı prefabrik evler, kolay kurulumu, sağlam montajı, kaliteli malzemeleri ile uzun yıllar kullanım imkanı sağlamasının yanı sıra Villa

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık seven-9 ton arasında değişir.

Bizim hazır prefabrik evler, genellikle daha güvenlidir ve su baskınlarına ile ninety km/s rüzgar hızına kadar dayanıklı kasırgalara karşı dirençli olarak inşa edilmiştir. Önceden tasarlanmış planlardan birini seçebilir veya kendi yeni prefabrik hazır evinizi özelleştirebilirsiniz.

Report this wiki page